Service

WAT WE BIEDEN

Autobedrijf Hulst is gespecialiseerd in service, onderhoud en reparatie van alle gangbare auto merken, inclusief direct service. Laat u uw auto door ons onderhouden. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw auto. Het voorkomt bovendien dat u voor onaangename verrassingen komt te staan.

DE VOORDELEN

Kennis

Onze gespecialiseerde onderhoudsmonteurs zijn door en door vertrouwd met de techniek van alle gangbare auto merken.

Wij gebruiken uitsluitend onderdelen waarop u standaard garantie heeft. Gebruik van de juiste gereedschappen.

Diagnose apparatuur voor alle gangbare merken.

APK keuring

Bij ons keuren ervaren keurmeesters uw auto voor de APK. Betrouwbaar en wel zo zeker. Wij kennen uw auto immers als geen ander. Bovendien kunnen wij snel de meeste vervangingsonderdelen verkrijgen. Het voordeel voor u: een snelle keuring. In combinatie met een grote onderhoudsbeurt is de APK keuring zelfs gratis. U betaalt dan alleen de viergasmeting (benzine) of roetmeting (diesel) en de afmeldkosten.


Let op: Vergeet u vooral niet kentekenbewijs deel I mee te nemen of te geven.

Complete Service

U kunt bij ons terecht voor aanschaf en montage van accessoires voor alle merken. Ook voor winterbanden, sneeuwkettingen en het bijvullen van de airco vloeistof bent u bij ons aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden.

Haal- en brengservice

Woont u in de regio (+/- 10km van een van onze vestiging) en wilt u gebruik maken van onze gratis Haal- en breng service bij onderhoud of APK keuring, geef dit dan bij het maken van de afspraak aan ons door, zodat wij dit goed voor u kunnen regelen. 

Direct service

Voor een kapot achterlicht, piepende V-snaar of een afgebroken antenne, hoeft u geen afspraak te maken. U komt bij ons langs, hoort wat de reparatie kost en wordt direct geholpen.. Ook voor gratis bandencontrole of het vervangen van banden en ruitenwisserbladen kunt u zonder afspraak langskomen.

Airco Service

Wij zijn specialisten in onderhoud en reparatie van auto airco installaties (types R134A en R12) in personenauto’s en lichte-bedrijfswagens. Autobedrijf Hulst is merk onafhankelijk. Bij ons kunt u dus terecht met zowel uw Nissan of BMW als ook met uw Renault of Mercedes.ONZE KRACHT

1

Kennis van zaken en goed opgeleid personeel

2

Kwaliteit

3

Service

AUTOHULST.NL

Autobedrijf Hulst

Hulst 85c

5662TD Geldrop

Telefoon: 040-2854456

Fax: 040-2863890

Mobiel: 06-22444538

Email: Autobedrijf Hulst

Afd. verkoop: 06-57414758

Email: Afdeling Verkoop Occasions